Er du vores nye studiemedhjælper?

DS Energy søger studie-medhjælp til dokumentation
af EMS-software til den grønne omstilling

DS Energy leverer løsninger til overvågning af energi- og forbrug (Energy Management Systems). EMS er et vigtigt redskab i den grønne omstilling, og bruges i virksomhedens energiledelse til at finde optimeringer og reducere spild af energi og ressourcer – med efterfølgende dokumentation og grønne regnskaber. 

DS Energy er etableret i 2016, og vi betjener nogle af landets største og dygtigste kunder indenfor både produktion, service og ejendom. Vi mestrer hele processen fra analyse af maskiner og installation over trådløs opsamling og dataprotokoller til udvikling af brugervenligt software, der sætter kunderne i stand til at minimere deres energiforbrug. Vi arbejder tæt med kunderne, og vores motto er “Grøn omstilling uden snyd”.

Vores løsning, NextEnergy, håndterer over 1 million datasæt hver dag – og vi har flere hundrede brugere på vores platform. Løsningen udvikles konstant med udgangspunkt i kunde-dialogen og en “hands-on” erfaring med energi, installationer, maskiner og trådløse protokoller, der ikke matches af nogen på markedet.

Nu søger vi en omhyggelig og dygtig kollega til at lave dokumentation og bruger-support-funktioner i markedets måske bedste EMS-software. Vi er ambitiøse, og du kommer til at arbejde i et innovativt miljø med 5 kolleger med stor indsigt, entusiasme og netværk. Når din viden om løsningen bliver større, vil du kunne indgå i vores udviklingsproces.

Vi forestiller os en studiemedhjælper, eller at du måske kan bruge jobbet som et projekt i en større opgave. Du vil sikkert sidde hos os 2-3 gange om ugen – nogle gange mere andre færre. Du kan også varetage nogle af opgaverne hjemmefra. 

Opgaven vil være mest omfattende i starten af din ansættelse, hvor projektet er størst. Efterfølgende vil der være tale om vedligehold og løbende tilføjelser. Du vil komme til at lære en masse om grøn omstilling i virkeligheden med nogle af de dygtigste spillere på markedet.

 

Opgaven:

  • Dokumentation af softwaren ud fra en brugermæssig vinkel
  • Beskrivelse og illustration af funktionalitet
  • Hjælpetekster og billeder – og instruktionsfilm

 

Faglige kompetencer:

  • Du har indsigt i software som bruger på et godt niveau. Du er måske vant til at bruge software med mange funktioner
  • Du er god til at skrive på både dansk og engelsk
  • Du har sans for gode brugeroplevelser og kan arbejde med billeder og film som støtte for vores brugere

 

Personlige kompetencer:

  • Du er grundig og struktureret og har sans for æstetik og gode brugeroplevelser.
  • Du er nysgerrig og kritisk – og du tør stille spørgsmål
  • Vi har en åben og ærlig kultur – krydret med god humor. Det må gerne være noget for dig.

 

Vi betaler naturligvis en ordentlig og fair løn, som passer til dine kvalifikationer og den arbejdsform, vi finder sammen. Vi sørger også for, at forholdene er i orden, og du føler dig godt tilpas. Hvis det er noget for dig (eller du har spørgsmål), så send en ansøgning og dit CV til vores tekniske chef:

 

Morten B. Madsen, Technical Jedi

E-mail: mbm@dsenergy.dk

Telefon:
 +45 20 91 78 17

Kontakt os

Har du spørgsmål? Ring til os på +45 88 13 61 61