DS Energy søger

Tekniker indenfor el og maskiner 

Vil du være med i motorrummet i den grønne omstilling – i en dansk vækstvirksomhed?

DS Energy arbejder med nogle af Danmarks dygtigste virksomheder og deres grønne omstilling. Vi måler energi og forbrug på installationer og maskiner og hjælper kunderne med at sænke energiforbruget, omkostningerne og CO2 aftrykket.

DS Energy mestrer hele processen fra analysen af bygning & produktion over selve målingen og sikker trådløs dataopsamling til præsentation af dataanalyse i egen software-platform. Kunderne bruger løsningen til at forbedre energiforbruget i driften, finde fejl og uregelmæssigheder samt lave CO2 opgørelser og ESG-rapportering.

Virksomheden er grundlagt i 2016, og vi er netop blevet gazellevirksomhed her i 2022. Vi er nu 7 ansatte – de 2 næste er på trapperne, og vi fortsat ambitiøse vækstplaner både her i Skandinavien og på udvalgte europæiske markeder.

 

Masser af spændende opgaver

DS Energy får mange opgaver, og vi udvider med spændende opgaver over hele landet. Vi har brug for en dygtig tekniker, der har prøvet lidt af hvert og har et ønske om at arbejde med energiledelse og grøn omstilling. En stor del af jobbet vil være i starten af kundeforholdet, hvor du hjælper med at identificere de rigtige målepunkter – samt briefe og guide kundens installatører under selve installationsopgaven. I processen vil der være en del koordinering af de involverede parter og hjemtagning af de rigtige produkter fra vores leverandører. Opgaverne vil typisk være:

  • Analyse af bygninger og produktionsmiljøer sammen med kunden, så I kan finde de mest relevante installationer og maskiner, hvor målere etableres.
  • Udarbejdelse den tekniske liste af udstyr og målere samt få det hjem fra vores leverandører
  • Planlægge installationsopgaver med kunderne og deres installatører
  • Bistå med teknisk viden undervejs i projekterne, eller når kunden ønsker at udvide samarbejdet
  • Tjekke kvaliteten af den udførte installation, når det er nødvendigt
  • Du vil helt automatisk indgå i vores eget interne arbejde med forbedre vores processer
  • Du vil få et nært forhold til udvalgte kunder, der udbreder løsningen til nye lokationer

Dine arbejdsopgaver bliver flest i Jylland, men du kan komme til at hjælpe vores kontor på Sjælland, når det presser på.

 

Dine kvalifikationer og kompetencer

DS Energy er en udviklingsvirksomhed, hvor tingene går stærkt. Vi er nu i en fase, hvor visse processer og arbejdsgange skal optimeres. Her vil du få en væsentlig rolle – og derfor vil det være godt, hvis du er vant til at arbejde med teknik i mange forskellige sammenhænge. Du kan være elektriker, automatiktekniker, men andre baggrunde kan også være relevante.

Vi kigger efter:

  • Erfaring med installation i både bygninger og produktion
  • Du har en interesse for energi og optimering.
  • Analytisk og struktureret – der kan være mange ting, der skal holdes styr på
  • Vant til at tale med kunder og forklare dem sammenhænge og muligheder
  • Du kan briefe kundens tekniske partner – både på stedet samt over telefon, facetime eller lign.
  • Du kan lave lister og oversigter, som er lette at forstå
  • Du er øvet bruger af PC og IT, og kender Excel på brugerniveau

Og…. så er du ikke uden humor og tager gerne del i drøftelser og diskussioner på kontoret, der godt kan summe af liv.

Hos DS Energy er rammer og forhold i orden. Gode lokaler, kantineordning, pension, sundhedssikring – og stor åbenhed. Du kan tjekke mere på www.dsenergy.dk.

 

Ansøgning og ansøgningsfrist

Vi har ingen fastlagt en ansøgningsfrist. Vi kigger løbende på feltet og holder også løbende samtaler. Så send gerne din ansøgning til Jarl Gorridsen. Og hvis du har konkrete spørgsmål til jobbet, så kan du også ringe til Jarl Gorridsen på 53 61 46 61 – ellers tager vi det hele til en eventuel samtale.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Har du spørgsmål? Ring til os på +45 88 13 61 61